Doprava zdarma 20 míst osobního odběru Nábytek na míru Montáž a výnos nábytku
MAXI akce Interion
volejte   775 710 944

Recenze zákazníků

Obchod Interion získal díky dlouhodobé spokojenosti velkého počtu ověřených zákazníků prestižní certifikát

Ověřeno zákazníky


Heureka recenze

12.02.2013
Při telefonickém dotazu před objednáním velmi příjemná komunikace.
Obchod doporučuji. S tak úžasnou komunikací s internetovým obchodem jsem se ještě nesetkala.Doprava zboží také OK - dopravce pomohl s rozbalením zboží a jeho kontrolou.
11.02.2013
dobrá komunikace
doporučuji
07.02.2013
Zboží po internetu z domova.
Celkově uspokojivá zkušenost s výběrem i dodáním zboži.
07.02.2013
aktivní komunikace, vstřícnost
01.02.2013
Dobrá komunikace se zákazníkem. Nalezl jsem zde nábytek, tkerý jsem jinde nemohl nalézt.
Zajímavé portfolio produktů, ze kterého se dobře vybírá. Dejte si rozhodně pozor na dopravu a pečlivě při předání zkontrolujte funkčnost a nepoškozenost zboží. Zboží mi bylo předáváno na dvakrát, protože došlo k nedorozumění v komunikaci s autodopravcem, částečně se jednalo o mou chybu částečně se to přímo netýká prodejce.
30.01.2013
27.01.2013

Obchod mohu doporučit, a to i přes to že jsem zboží obdržel lehce poškozené, management společnosti se k této skutečnosti postavil čelem a věc jsme během jednoho telefonátu vyřešili k mé maximální spokojenosti. Společnost dodržela naší společnou domluvu, což na poli internetových obchodů nemusí být úplně samozřejmost. Vyzdvihl bych i rychlost reakce na objednávku (v neděli) a rychlost dodání zboží.
21.01.2013
skvela komunikace! pri stornu vysli vstric ihned...
14.01.2013
rychlost, ochota, kvalita
S TÍMTO OBCHODEM JSME BYLI SPOKOJENI NA 100% Není co by se dalo nepochválit. Opravdu vše ok-super!!!
25.12.2012

Je to můj 1 nákup,zboží ještě nedorazilo, takže nevím .
17.12.2012

rýchlý, bezproblémový nákup
13.12.2012
Rychlost kvalita ochota spoluprace
Prostě obchod bez chyby.
28.11.2012

OK
27.11.2012
V elmi dobre ceny, lákavý katalog
Nemusím nikam chodit s stěna se mi líbila zkušenosti s tímto obchodem ještě nemám,ale byli velmi vstřícný. Zatím ještě nevím, jedině až to přijde.
21.11.2012
kvalita a rychlost dodání
určitě kvalita
18.11.2012
pohodlí přehlednost rychlost
doporučuji, vstřícné jednání, ochota spolehlivost, rychlost
18.11.2012
nakup z domu chtel jsem dane zbozi za danou cenu
ochota splnit nase pozadavky
08.11.2012
rychlost dodání, ochota a dohoda pro dodání zboží.
poradila bych, kde vás najít
07.11.2012
cena,rychlost dodání
doporučil bych ho
05.11.2012

Promptní a výborný servis.

Zobrazit všechny recenze...

Nábytek podle druhu
Nábytek podle místností
Informace

TOPlist